100% Ducato. 100% Elektrické. 100% vhodné pre akúkoľvek úlohu.

To o čom sa už dlhšie šepkalo je tu. Nové, plne elektrické Ducato. 

Pripravenosť pre akúkoľvek úlohu je viac než len myšlienka, je to filozofia značky Fiat Professional. Fiat Professional s maximálnou starostlivosťou vyvinul vozidlo pre novú éru, nadväzujúce na takmer štyridsaťročnú tradíciu modelu Ducato, ktoré prináša nový štandard v oblasti elektromobility.

Modelový rad zahŕňa dodávkové verzie s objemom nákladového priestoru od 10 do 17 m3, verzie s kabínou s tromi rôznymi rázvormi náprav a modely na prepravu osôb (k dispozícii neskôr), čo pokrýva takmer všetky potreby profesionálov.

U E-Ducata nájdete všetko načo ste boli doteraz zvyknutý:

*najlepšie objemy nákladového priestoru v triede ( od 10 do 17 m3 )

*najlepšiu užitočnú hmotnosť v triede, a to až 1160kg

Dojazd v mestskej prevádzke cez 370km a najlepšiu užitočnú hmotnosť medzi konkurentmi triedy do 3,5 tony. Čo sa týka nabíjania E-Ducato ponúka až 4 možnosti nabíjania s chytrým konektorom umožňujúcim nabíjať tak striedavým (AC), ako aj jednosmerným prúdom (DC).

V núdzovom režime má E-Ducato unikátnu vychytávku v štruktúre batérii, ktorá umožňuje pokračovať v ceste aj v prípade poškodenia niektorého z článkov batérie.

Užívajte si daňové výhody a prístup do centra miest, kam môžu mať vozidlá s bežným spaľovacím motorom vjazd zakázaný.

Pre viac informácii: +421 919 170 888 predaj@tanex.sk, +421 919 185 111 tanex@tanex.sk

 

MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov Viac
TANEX sa stane autorizovaným predajcom automobilov značky SsangYong pre Trnavu TANEX sa stane autorizovaným predajcom automobilov značky SsangYong pre Trnavu Viac
Nový Fiat TIPO 2016 Nový Fiat TIPO 2016 Viac
AQUAPLANING AQUAPLANING Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha