Najširšiu ponuku úžitkových vozidiel Fiat Professional nájdete v TANEXE

Fiat Ducato - najpredávanejšia dodávka na Slovensku
Fiat Ducato Kabina valník
Fiat Ducato 7 miestne auto
Fiat Ducato plachtový valník prestavba
Fiat Ducato Maxi furgon plechová dodávka
Fiat Ducato sklápací valník
Fiat Ducato Panorama - preprava osôb
Nový Fiat Doblo 2015
Nový Fiat Doblo Maxi Cargo Combi 5 miest
Nový Fiat Doblo Maxi Cargo
Nový Fiat Doblo Combi 5 miest
Fiat Ducato - najpredávanejšia dodávka na Slovensku
Fiat Ducato Kabina valník
Fiat Ducato 7 miestne auto
Fiat Ducato plachtový valník prestavba
Fiat Ducato Maxi furgon plechová dodávka
Fiat Ducato sklápací valník
Fiat Ducato Panorama - preprava osôb
Nový Fiat Doblo 2015
Nový Fiat Doblo Maxi Cargo Combi 5 miest
Nový Fiat Doblo Maxi Cargo
Nový Fiat Doblo Combi 5 miest

Najširšiu ponuku úžitkových vozidiel Fiat Professional nájdete v TANEXE


Šírkou sortimentu ľahkých úžitkových áut sa značke Fiat vyrovná málokto. Základy spolupráce s malými aj veľkými podnikateľmi položil Fiat už v roku 1903.
Cieľom konštruktérov talianskej značky je vždy ponúkať rozmanité modely vytvorené pre splnenie potrieb každej doby a čo najširšieho okruhu požiadaviek užívateľa. Aj preto je už 5 rokov jednotkou na Slovenskom trhu práve Fiat Professional.
tanex-t
Sídlo spoločnosti Tanex Trnava na Nitrianskej ulici
Autorizovaným predajcom vozidiel FIAT a FIAT Professional je trnavská spoločnosť TANEX so sídlom na Nitrianskej ulici. Okrem predaja automobilov poskytuje TANEX komplexné služby, vrátane záručného a pozáručného servisu, predaja originálnych náhradných dielov, nonstop odťahovej služby a ďalších.
Pri výbere vášho nového vozidla je TANEX s vyše 20-ročnými skúsenosťami tým správnym partnerom. Priamo v Trnave sa môžete zoznámiť s dvojicou noviniek značky Fiat Professional. Sú nimi dlhoroční lídri vo svojom segmente – modernizované Ducato a nový model Fiat Dobló.
NOVÉ DUCATO
Od roku 1981 sa vo svete predalo viac ako 2,6 miliónov kusov. Ducato najnovšej generácie prišlo na trh len pred niekoľkými mesiacmi a pretože sa svet práce zmenil, prináša so sebou množstvo nových funkčných prvkov.
ducato14
Nové Ducato
Konštruktéri postavili nový model na štyroch pilieroch – sú to efektivita, nízke prevádzkové náklady, životnosť a robustnosť a dizajn orientovaný na vodiča. Aj toto sú dôvody prečo je práve Fiat Ducato ideálnym vozidlom na prácu.
Nový dizajn karosérie je výsledkom najmodernejších automobilových trendov a spolu s koncepciou ľahkého úžitkového automobilu prináša do segmentu výrazný zmysel pre dynamiku, bezpečnosť, kvalitu a robustnosť.
Legenda medzi úžitkovými vozidlami demonštruje svoje špičkové postavenie v segmente spoľahlivými, výkonnými a úspornými motormi.
Nové Ducato a Ducato Maxi sú zárukou výkonnosti, flexibility, veľkého objemu nákladového priestoru a vysokej efektívnosti.
Spoločnosť TANEX Trnava ponúka svojim klientom odkúpenie vozidla na protiúčet.
NOVÉ DOBLÓ CARGO
Štvrtú generáciu úspešného modelu Doblò Cargo predstavili pred pár dňami. Novinka prináša väčšiu funkčnosť, väčší výkon a vyššiu hodnotu. Prichádza s kompletne prepracovaným dizajnom interiéru a exteriéru, ktoré pôsobí oproti svojmu predchodcovi osobnejším dojmom.
doblo
Dobló Cargo
Rozsiahla modernizácia zasiahla tiež priestor pre cestujúcich, ktorý je teraz charakteristický novým poňatím prístrojového panelu, novými tkaninami, volantom, ukazovateľmi údajov a obložením dverí. V mnohých prvkoch sú zreteľné tiež riešenia sledujúce väčšiu funkčnosť a lepší pocit za volantom.
Tak ako predchádzajúca generácie modelu Doblò Cargo, aj nový model sa v zmysle objemu nákladového priestoru a užitočného zaťaženia radí na vrchol segmentu. Toto vozidlo je jedinečné svojou veľkosťou, variabilitou a užitočnou nosnosťou vo svojej kategórii.
Ponúka štyri typy karosérie (Van, Combi, valník a podvozok pre dostavbu), dve výšky strechy a dva rázvory náprav. Pre prvých zákazníkov sú pripravené špeciálne zvýhodnené ceny.
Oveľa viac informácií o automobiloch značiek FIAT a FIAT Professional sa dozviete priamo u autorizovaného predajcu, v spoločnosti TANEX na Nitrianskej 25 v Trnave. Tel.: 0918 988 111, 0908 799 989, e-mail: tanex@tanex.sk, www.tanex.sk.

Zdroj: www.trnava-live.sk, 19.02.2015

Moderátor Chyno po teste novej Mazdy MX-5: Toto je leto! Moderátor Chyno po teste novej Mazdy MX-5: Toto je leto! Viac
T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! Viac
MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov Viac
Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha