Mazda CX-30 skladom

Trnavský predajca spoločnosť Tanex má vozidlá Mazda CX-30 skladom.

Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí


Dynamika pod kapotou i pri pohľade na auto. Výborné jazdné vlastnosti podporené mnohými bezpečnostnými prvkami už v základnej výbave.

 

Komfort v interiéri, vzrušujúca jazda. Mazda CX-30 spája tieto vlastnosti a ponúka skutočný zážitok zo šoférovania. 


Pocit bezpečia je vo vozidle skutočne vysoký. Systém na stráženie mŕtvych uhlov, inteligentný brzdový asistent, adaptívny tempomat, systém sledovania únavy vodiča a jazdných pruhov, či LED svetlomety, to všetko sú prvky, ktoré nechýbajú v žiadnej CX-30.


Zahŕňajú ich teda už automobily so základnou cenou, ktorá štartuje už od 21390 eur.

 


Tento kompaktný crossover poskytuje pocit jazdy takmer ako v SUV, zároveň je model dostatočne praktický i pre jazdu v meste. Auto je to pohodlné, k čomu prispieva kvalitne spracovaný interiér. Dostatok priestoru má vodič aj spolujazdci.


Na intuitívne ovládanie rádia, či navigácie kruhovým ovládačom pri lakťovej opierke sa veľmi rýchlo a dobre zvyká. O rýchlosti šoféra informuje aj projekčný head-up displej.


Novinkou prešiel kufor, kde je možné vďaka deliacej priečke sklopiteľnej v troch smeroch rozdeliť úložný priestor, čo sa dá oceniť pri nákupoch alebo preprave menšieho množstva batožiny.

 


Motory e-Skyactiv , ktoré Mazda využíva, poskytujú dokonalú kombináciu výkonu a krútiaceho momentu pri zachovaní výbornej spotreby aj prísnych emisných limitoch CO2.


Dvojlitrový štvorvalec CX-30 je v ponuke v troch výkonových úrovniach - 90, 110 kW alebo 137 kW v spojení s revolučnou technológiu e-SkyactivX.

 

Všetky využívajú mild-hybridnú technológiu s rekuperáciou následne podporujúcou výkon vozidla.

 


Výhradnému predajcovi vozidiel Mazda pre Trnavu a okolie spoločnosť Tanex, ktorá sídli na Nitrianskej 25, sa napriek veľkému záujmu na trhu o tento typ vozidiel, podarilo zabezpečiť skladové vozidlá k okamžitému odberu. 


V rámci akcie Dokonalé leto s Mazdou ponúkajú v Tanexe do konca septembra tiež viaceré bonusy pre kupujúcich ako sú ročná diaľničná známka zdarma, predĺžená záruka na 5 rokov alebo možnosť financovania vozidla bez navýšenia.  


Pri výkupe starého vozidla môžete naviac získať aj dodatočný bonus  v hodnote až 1200 eur.


Akcie Dokonalé leto s Mazdou možno tiež využiť aj na iné vozidlá značky Mazda v ponuke Tanexu.


Viac informácií nájdete aj na webovej stránke trnava.mazda.sk.

 

Zdroj: www.trnavskyhlas.sk

Nová Mazda MX-5 Nová Mazda MX-5 Viac
Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Viac
Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Viac
Spoločnosť Mazda North America Operations predstavuje premiéru prvého modelu z novej továrne v Alabame, Mazdu CX-50 Spoločnosť Mazda North America Operations predstavuje premiéru prvého modelu z novej továrne v Alabame, Mazdu CX-50 Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha