Legendárna Mazda MX-5 je tu !

Interiér nová Mazda Mx-52016
Nová Mazda MX-5
Interiér nová Mazda Mx-52016

Ohromujúci vzhľad a dokonalé proporcie ultra športovej novej Mazdy MX-5 robia z tejto evolúcie dizajnu KODO – duša pohybu obzvlášť príjemnú pastvu pre oči. Pri posadení do tohto dvojsedadlového vozidla pocítite závan vetra, zažijete čistú radosť z jazdy, pre ktorý bola MX-5 stvorená.

Naša oceňovaná technológia SKYACTIV a „boj o každý gram“ dbajú na to, aby toto kompaktné a ľahké športové vozidlo ponúkalo úžasný pocit z jazdy – vytvorením dôverného vzťahu Jinba-Ittai medzi vami a MX-5. A zabudovaný inovatívny systém zábavy a informácií MZD Connect s bezpečnostnými funkciami i-ACTIVSENSE funguje ako predĺženie vášho vlastného tela.
 
 
Maximálna rýchlosť: 214 km/h*
Zrýchlenie: 0 – 100 za 7,3 sekundy*
Úspora paliva:  6,0 l/100 km **
Emisie CO2: 139 g/km **

 
* Platí pre motor Skyactiv-G160.
** Platí pre motor Skyactiv-G130.
Teraz od € 23 990
 

Štvrtá generácia legendárnej MX-5 vyhrala cenu „Red Dot: Best of the Best“, najvyššie ocenenie v súťaži za výnimočne prevratný dizajn, ktoré tento rok získalo len 1,6 % prihlásených. Línie a tvary dizajnu KODO vyjadrujú potláčanú energiu a atletickú povahu „pohybu“ vozidiel Mazda.
Funkcie Pozrite si, vďaka čomu je toto auto výnimočné


Dizajn KODO

Stačí pohľad na oceňovaný dizajn KODO a rozbúši sa vám srdce. Plynulé a dynamické línie Mazdy MX-5 jej dodávajú pocit pohybu a vitality, zatiaľ čo dôrazný, silný postoj sa stará o svižnosť počas jazdy.


 
Vonkajšia farba karosérie elegantne prechádza cez dvere do štýlového, intuitívne navrhnutého interiéru a zjemňuje prechod medzi vonkajškom a interiérom – to je pocit Jinba Ittai, pocit jednoty s vozidlom. (od výbavy Challenge).
 

zdroj: www.mazda.sk

Viac o novej Mazde MX-5 nájdete http://www.mazda.sk/nase-modely/mazda-mx-5/

Otvorili sme na Nitrianskej novú samoobslužnú AUTOUMYVÁREŇ TANEX Otvorili sme na Nitrianskej novú samoobslužnú AUTOUMYVÁREŇ TANEX Viac
Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Viac
Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Viac
Nové Scudo 2022 Nové Scudo 2022 Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha