Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri

Nová predajňa áut Mazda Trnava vo výstavbe
Predajňa áut a servis Mazda Tanex Trnava vedľa Fiatu na Nitrianskej ulici 25
Nová predajňa áut Mazda Trnava vo výstavbe
Predajňa áut a servis Mazda Tanex Trnava vedľa Fiatu na Nitrianskej ulici 25

Trnavská spoločnosť T A N E X odštartovala v auguste výstavbu nového autosalónu vozidiel značky Mazda. Na Nitrianskej ulici 25, kde spoločnosť sídli a verejnosť ju pozná ako autorizovaného predajcu Fiat a Fiat Professional v Trnave, vyrastie v priebehu jesene úplne nový showroom, ktorý ponúkne motoristom všetky dôležité služby týkajúce sa predaja nových vozidiel, originálnych dielov príslušenstva či servisu značky Mazda.

stavba nová predajňa Mazda TrnavaMazda nemá na území Trnavy už istý čas oficiálne dílerské zastúpenie. To sa zmení už po dostavbe nového showroomu.
Spoločnosť TANEX, ktorá pôsobí na trhu v oblasti predaja, servisu a ďalších komplexných služieb spojených automobilmi už viac ako 20 rokov, si pre nové zastúpenie v Trnave vybral slovenský importér značky Mazda spomedzi viacerých uchádzačov.
„Toto rozhodnutie importéra vozidiel značky Mazda si veľmi vážime. Som presvedčený, že ako skúsená a dvomi desaťročiami fungovania preverená a stabilná spoločnosť budeme zákazníkom ponúkať všetky potrebné služby na vysokej profesionálnej úrovni,“ hovorí šéf Tanexu Vladimír Tanečka.

Výstavba nového showroomu na ploche približne 450 metrov štvorcových má byť ukončená na prelome novembra a decembra, prvých zákazníkov tu privítajú už v prvej polovici decembra 2015.


Okrem predaja nových áut obľúbenej japonskej značky dostanú zákazníci v novej predajni všetky dôležité doplnkové služby ako je predaj originálnych dielov a príslušenstva, servis, prihlásenie vozidla, lízing, poistenie a podobne.
V portfóliu značky Mazda sa nachádzajú tradičné a úspešné modely od malej Mazdy 2 po limuzínu Mazda 6.
Kategóriu športovo úžitkových vozidiel zastupujú modely CX. Dlhoročným hitom Mazdy na poli športových vozidiel je model MX-5.
Trnavská spoločnosť TANEX je autorizovaným predajcom vozidiel značiek FIAT a FIAT Professional.
Okrem predaja nových vozidiel poskytuje širokú paletu služieb – záručný, pozáručný servis a opravy vozidiel všetkých značiek, prevádzkuje tiež požičovňu vozidiel a odťahovú službu.

Zdroj: www.trnava-live.sk , 28.9.2015

Mazda Trnava - autorizovaný predaj a servis OTVORENÉ Mazda Trnava - autorizovaný predaj a servis OTVORENÉ Viac
Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Viac
Nové Scudo 2022 Nové Scudo 2022 Viac
Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha