Už čoskoro v predaji novinka Fiat TIPO

nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
interiér nový Fiat Tipo
Nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
nový Fiat Tipo 2016
interiér nový Fiat Tipo

Už čoskoro Vám predstavíme v našom showroome na Nitrianskej 25 v Trnave dlhoočakávanú novinku nový Fiat TIPO 2016.

Začiatkom marca 2016 bude na slovenský trh oficiálne uvedený úplne nový rodinný sedan Fiat Tipo.

Od začiatku bol navrhovaný ako sedan, pričom bol zvláštny dôraz kladený na jeho priestrannosť. Toto štvordverové vozidlo vzniklo s cieľom zdokonaliť  vyváženosť nadčasového designu tak, aby poskytoval osobitosť a štýl bez kompromisu k funkčnosti.
Nový rodinný sedan Fiat Tipo bude na Slovensku v ponuke v troch stupňoch výbavy. V základnej výbave  za 11 740 EUR je napríklad klimatizácia a rádio s USB.interiér nový Fiat Tipo na predaj
Pre prvých záujemcov je pripravená limitovaná úvodná edícia Opening Edition, ktorá začína na 13 290 EUR a zákazníci si ju môžu objednávať už v priebehu tohto mesiaca u všetkých autorizovaných predajcov značky Fiat.
Výbava Opening Edition bola zostavená so zameraním na tri oblasti, na bezpečnosť, komfort a dizajn. Preto táto verzia okrem iného ponúka aj 6 airbagov, zadné parkovacie senzory, hmlovky a ovládanie  multimediálneho zariadenia na volante. Ďalej obsahuje rádio s USB a AUX-in, Bluetooth, kožou čalúnený volant a hlavicu radiacej páky, elektricky vyhrievané spätné  zrkadlá a tiež exkluzívne chromované prvky. Opening Edition bude k dispozícii v dvoch motorizáciách, s benzínovým motorom 1.4 a vznetovým motorom 1.6 MultiJet.
Fiat Tipo sa vyznačuje nadčasovým dizajnom exteriéru aj interiéru, osobitosťou a dokonalou funkčnosťou. Ponúka vynikajúcu priestornosť interiéru a užitočnú hmotnosť. Maximálny komfort na palube kombinuje s kapacitou batožinového priestoru (520 litrov) a priestorom na nohy (1775 mm) na vrchole svojej triedy a navyše tiež s kompaktnými vonkajšími rozmermi. Tak je maximalizovaná jeho úžitková hodnota, čo je dôležitým charakteristickým prvkom celej novej rodiny vozidiel Fiat.rozmery nový Fiat Tipo na predaj
Všetky tieto dokonale vyladené vlastnosti Fiatu Tipo otvárajú možnosť stať sa lídrom klasického segmentu sedanov na svetových trhoch (v regióne EMEA bude tento model uvedený v 40 krajinách) a samozrejme ho predurčujú byť úspešným tiež na Slovensku. V blízkej budúcnosti sa môžeme tešiť ajna Fiat Tipo hatchback a station wagon.

 

 

 

 

Nový model značky Fiat získal jednu z najprestížnejších cien. Od medzinárodnej poroty zloženej z 26 motoristických novinárov z 26 rôznych európskych krajín získal ocenenie Autobest.
S celkovým počtom 1492 bodov Fiat Tipo predbehol ďalších štyroch finalistov: nový Opel Astra, nový Hyundai Tucson, Hondu CRV a Mazdu CX-3.

Porota zvlášť ocenila hodnotu vozidla, ktorá je kľúčovým konceptom stratégie rodiny funkčných vozidiel Fiat.
Fiat je jedinou značkou, ktorá tento titul získala trikrát. V roku 2003 to bol model Panda, v roku 2008 model Linea a teraz je to nový Fiat Tipo.

Označenie Tipo bude používané vo všetkých krajinách regiónu EMEA, s výnimkou Turecka, kde sa označenie Fiat Ægea ukázalo byť natoľko úspešné, že bolo rozhodnuté o jeho zachovaní pre tento trh.
 
 
Medzinárodná porota Autobest - nezávislá organizácia vytvorená v roku 2001 - udelila modelu Fiat Tipo titul Autobest 2016. Toto ocenenie potvrdzuje funkčný charakter tohto modelu, ktorý vedie k maximalizácii úžitkovej hodnoty pre zákazníka, čo je veľmi dôležitým aspektom celej rodiny funkčných vozidiel Fiat. Navyše disponuje niečím, čo zákazníci maximálne oceňujú, a síce jednoduchosťou modelového radu a transparentnosťou obchodnej ponuky.
 
Porota 26 motoristických novinárov zastupujúcich 26 európskych krajín s pokrytím 91 % celkovej populácie Európy udelila vozidlu 1492 bodov podľa trinástich rôznych parametrov. Medzi tie patria napríklad dizajn, komfort, prevádzkové náklady, ovládateľnosť, cena, servisná sieť, distribúcia náhradných dielov, všestrannosť a hodnota pri ďalšom predaji. Stručne povedané, aby mohlo vozidlo získať cenu Autobest, musí pre väčšinu európskych zákazníkov predstavovať skutočne najlepší ponuku.
 
Nový Fiat Tipo vo finále porazil štyroch súperov: Opel Astra, Hyundai Tucson, Hondu CRV a Mazdu CX-3. Pre porotu predstavoval najlepší automobil obsahujúci všetky potrebné ingrediencie pre uspokojenie typického európskeho zákazníka, ako sú dizajn, motory, vnímaná kvalita, komfort, všestrannosť a vynikajúci pomer cena/kvalita.
Vďaka tomuto víťazstvu modelu Fiat Tipo sa značka Fiat môže chváliť tým, že ako jediná získala titul Autobest už trikrát. Prvým oceneným modelom bola v roku 2003 Panda, druhým v roku 2008 model Linea a teraz Tipo. 
Predaj modelu Fiat Tipo odštartoval tento mesiac v Taliansku, a to veľmi úspešne. Počas prvej víkendovej akcie u dealerov bolo objednaných vyše tisíc vozidiel.

nový Fiat Tipo sedan

Pre prvých záujemcov zo Slovenska je pripravená limitovaná edícia pre začatie predaja Opening Edition, ktorá štartuje na 13 290 eur a ktorú budú môcť zákazníci objednávať do konca decembra u všetkých autorizovaných predajcov značky Fiat.Pri zostavovaní výbavy Opening Edition bol braný ohľad predovšetkým na tri oblasti, a to na bezpečnosť, komfort a dizajn. Preto táto verzia okrem iného obsahuje 6 airbagov, zadné parkovacie senzory, hmlovky a ovládanie multimediálneho zariadenia na volante, rádio so vstupmi USB a AUX-in, Bluetooth, kožený volant a hlavicu radiacej páky, elektricky vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá a tiež exkluzívne chrómované prvky. Fiat Tipo Opening Edition bude k dispozícii v dvoch motorizáciách, so zážihovým motorom 1.4 a dieselovým 1.6 MultiJet.

Oficiálne uvedenie modelu na slovenský trh sa plánuje na koniec februára 2016.
 
Nový Fiat Tipo kombinuje veľkú kapacitu batožinového priestoru (520 litrov) s kompaktnými vonkajšími rozmermi: dĺžka 4,54 metra, šírka 1,79 metra a výška 1,49 metra. Rázvor náprav o dĺžke 2,64 metra prezrádza vynikajúcu priestrannosť interiéru a komfort na palube. To všetko je umocnené talianskym dizajnom, a to tak zvonku, ako aj zvnútra, ktorý tento model robí v danom segmente úplne jedinečným.
 
Nový model je vybavený veľmi vyspelým usporiadaním zavesenia kolies pre presné riadenie, skvelé jazdné vlastnosti a vynikajúci jazdný komfort cestujúcich. Vpredu je použité nezávislé zavesenie kolies typu McPherson a vzadu vlečená kľuková náprava s torzne pružnou priečkou. Toto zavesenie kolies bolo odladené pre dosiahnutie nízkej hmotnosti, čím prispieva k zníženiu spotreby paliva.
 
Nové Tipo je vozidlom navrhnutým v dokonalom štýle značky Fiat, čo znamená, že je doslova nabité chytrými riešeniami, ktoré uľahčujú život všetkých cestujúcich. Medzi tie patrí rad skvostných prvkov štandardnej výbavy a tiež voliteľný infotelematický systém UConnectTM s 5palcovou farebnou dotykovou obrazovkou, hands-free rozhraním Bluetooth, funkciou audio streaming, čítačkou SMS správ a rozpoznávaním hlasu, vstupmi AUX a USB s integráciou iPodu, ovládaním na volante a na želanie tiež so zadnou cúvacou kamerou a novou dotykovou navigáciou TomTom 3D Touch.
 
Meno vozu - Tipo - je oslavou označenia, ktoré Fiat počas svojej viac ako storočnej histórie použil už niekoľkokrát. Jeden z modelov, ktorý toto prestížne meno niesol, bol v rokoch 1988 až 1995 predaný v takmer dvoch miliónoch exemplároch a bol ocenený prestížnym titulom Auto roka 1989. Tohto ocenenia sa mu dostalo najmä vďaka jeho všestrannému charakteru, veľkému vnútornému priestoru a kompaktným vonkajším rozmerom. Rovnaké víťazné vlastnosti charakterizujú tiež nové Tipo. Jedná sa o veľmi praktický a funkčný model, ktorý je v dokonalom súlade s tradíciou značky Fiat a zaisťuje najlepší pomer výbavy k cene, čo definuje skutočnú hodnotu akéhokoľvek priemyselného produktu.
 
Nový Fiat Tipo bol navrhnutý v talianskom štylistickom centre Fiat a vyvíjaný v Turecku v spolupráci so spoločnosťou Tofaş R&D, ktorá je jedným z najväčších výskumných a vývojových centier skupiny FCA. Vyrábaný je v továrni Tofaş v tureckej Burse, jednej z najvyspelejších automobilových tovární na svete, ktorá bola ocenená zlatou medailou World Class Manufacturing.

 

zdroj: fiat.sk

Financovanie bez starostí Financovanie bez starostí Viac
Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Viac
OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE Viac
Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha