Moderátor Chyno otestoval novú Mazdu CX-5

Mazda v týchto dňoch uvádza do predajní nový model CX-5. Populárne SUV si ako jeden z prvých Trnavčanov vyskúšal známy moderátor Martin Chyno Chynoranský. Vozidlo si ho podmanilo.
Chyno otestoval novú Mazdu CX-5, vývojári mu ulahodili

Nová Mazda CX-5 2017 na predaj v Mazda Tanex TrnavaChyno si jazdu na novom modeli užíval.
 
Nová generácia tejto "štvorkolky" prichádza na trh v modernom dizajne. "Oproti predošlej generácii ma zaujala predná maska, ktorá je krásne zrezaná a vyzerá absolútne nadčasovo. Predné svetlá sú úžasne zapracované do prelivu prednej kapoty," pochvaľoval si po testovacej jazde Chyno.
 
Oproti predošlému modelu má nová CX-5 výrazne odhlučnený interiér, kde pribudlo až 50 kilogramov tlmiacich materiálov a prišlo aj k modernizácii vznetového motora 2.2 Skyactiv-D, inovovaným riešením pohlcovania vibrácií.
 
Vozidlo je tiché, pohodlné s veľmi dobrými jazdnými vlastnosťami, ľudovo povedané, na vozovke dobre sedí aj v ostrých zákrutách.
 

 
Zážihový atmosférický motor má objem 2,5 litra, konštruktéri ho vybavili technológiou deaktivácie prvého a štvrtého valca.
 
Interiér pôsobí štýlovo, najmä prevedenie s bielou kožou a čiernymi doplnkami zaujme a výborne ladí a farbou karosérie, ktorá nesie názov Soul Red Crystal.

Interiér nová Mazda CX-5 2017
 
"Interiér bol v Mazde vždy veľmi pekný, ale teraz vyzerá luxusne ako z prémiovej značky. Všetko je tu krásne farebne zladené, človek si tu nájde hneď dobrý posed bez dlhého nastavovania sedadla."
 

 
Vývojári použili nové technológie, nechýbajú najnovšie asistenčné systémy a technické vychytávky, medzi ktoré patrí aj head up displej, ktorý premieta dôležité informácie vodičovi na čelné sklo.
 
"Táto novinka je určite aj nápomocná pri jazde, ale hlavne je to chuťovečka, pri ktorej si človek môže povedať, aha čo ja mám! A to sa mi páči," pokračoval s úsmevom Chyno, ktorý patrí k vyznávačom SUV.
 
Automobil nepôsobí medvedím dojmom, ale je dostatočne priestranný. Spolujazdci na zadných sedadlách majú dostatok miesta na nohy a môžu využiť sklopný stredový panel, ktorý je vybavený napr. aj USB vstupmi pre pripojenie externých zariadení.

Moderátor Martin Chyno Chynoranský testoval novú Mazda CX-5 z Mazda Tanex Trnava
 

 
"Mrzí ma len, že som si nestihol vyskúšať auto v náročnejšom teréne. Ide o štvorkolku a chcel by som vedieť, ako to ide v blate a na nerovnej ceste. Takéto autá pomáhajú vodičovi aj v ťažkých situáciách. Každopádne však dávam pre toto vozidlo palec hore," dodal Chyno.
 

 

 

Výhradný distribútorom vozidiel značky Mazda pre Trnavu a okolitý región je spoločnosť TANEX sídliaca na Nitrianskej 25.
 
Svojím stálym zákazníkom novú CX-5 TANEX predstaví v piatok podvečer na MAZDA CX-5 KODO GENIUS PARTY.
 

 
Firma sa inak už môže pochváliť ponukou kompletne novej modelovej rady vozidiel Mazda pre rok 2017.
 
V predajni stále beží aj predaj posledných kusov doterajšej Mazdy CX-5, so zľavou 2500 eur.

zdroj: http://www.trnavskyhlas.sk/c/21619-chyno-otestoval-novu-mazdu-cx-5-vyvojari-mu-ulahodili.htm

 

AQUAPLANING AQUAPLANING Viac
MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov MAZDA CX-5 Exceluje vo vytrvalostnom teste na 100 000 kilometrov Viac
Nové E-Ducato Nové E-Ducato Viac
Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí Viac
DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha