Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky

Tradičná japonská značka Mazda má v Trnave nového oficiálneho predajcu. Od 1. decembra 2015 otvorila spoločnosť TANEX na Nitrianskej ulici nový showroom, ktorý ponúkne motoristom komplexné služby autorizovaného predaja a servisu nových vozidiel Mazda.

Služby trnavskej spoločnosti TANEX poznajú motoristi už viac ako dve desaťročia. Firmu si väčšina zákazníkov spája najmä so značkami FIAT a FIAT Professional v Trnave. Zákazníci využívajú aj dlhoročné služby autopožičovne, servisu a predaja jazdených vozidiel TANEX Trnava.“Získanie dôvery importéra značky Mazda je pre nás vyznamenaním, ale aj záväzkom. Rozhodnutie Mazda Motor Logistics Europe CZ/SK vo výbere oficiálneho dílerského zastúpenia pre Trnavu si veľmi vážime,” konštatoval majiteľ spoločnosti Vladimír Tanečka.

 

Autosalón so sídlom na Nitrianskej 25 je novým oficiálnym autorizovaným predajcom a záručným servisom áut japonskej značky Mazda pre Trnavu a trnavský región.



Nový moderný showroom postavili v sídle TANEX-u podľa najnovších štandardov a nového konceptu Mazdy v priebehu štyroch mesiacov.
Okrem predaja nových áut obľúbenej japonskej značky získajú zákazníci v novej predajni na ploche 454 metrov štvorcových všetky dôležité doplnkové služby ako je predaj originálnych dielov a príslušenstva, záručný a pozáručný servis, prihlásenie vozidla, lízing, poistenie a podobne.

"Pre nás je hlavným cieľom maximálna spokojnosť zákazníkov. Tak ako je u nás zvykom, klientom poskytneme prostredníctvom kvalifikovaného personálu komplexné služby na profesionálnej úrovni. Vítaní sú noví aj dlhoroční majitelia vozidiel značky Mazda,” poznamenala obchodná riaditeľka TANEX-u Erika Tanečková.


V portfóliu značky Mazda nájdeme tradičné a úspešné modely od malej Mazdy 2 po limuzínu – novú Mazdu 6.
Kategóriu SUV vozidiel zastupujú modely nová Mazda CX-3 a Mazda CX-5. Dlhoročným hitom Mazdy na poli športových vozidiel je model Mazda MX-5, ktorého 4. generácia bude mať premiéru v trnavskom Tanexe 20. mája 2016.
Zákazníci nájdu už dnes priamo v Trnave na sklade celý modelový rad vozidiel, ktoré sú ihneď k odberu.
Vozidlá značky Mazda zdobí nielen nezameniteľný dizajn, ale aj najmodernejšie technológie a odhodlanie pozerať sa na veci z inej perspektívy..
Medzi odbornou verejnosťou aj zákazníkmi sú japonské autá synonymom pre odvahu vybrať sa svojou vlastnou cestou a meniť často zaužívané konvencie.

 

Zdroj: www.trnava-live.sk

Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Viac
Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Viac
Najširšiu ponuku úžitkových vozidiel Fiat Professional nájdete v TANEXE Najširšiu ponuku úžitkových vozidiel Fiat Professional nájdete v TANEXE Viac
Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha